Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:30 tot 11:30 uur via 043-3068067

Inloggen

Over ons

De benVitaal Academy is onderdeel van benVitaal B.V. en had aanvankelijk als voornaamste doel om de externe DI (Duurzame Inzetbaarheid) partners intern op te leiden en de kwaliteit van de coaching en dus de service van benVitaal te waarborgen en optimaliseren. Daarnaast ook om deze partners de mogelijkheid aan te bieden en te inspireren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Tenslotte ook om de aanwezige expertise van de coaches optimaal te benutten en deze onderling te delen. 

Sinds januari 2020 heeft benVitaal het besluit genomen om de benVitaal Academy verder door te ontwikkelen tot een volwaardig en erkend opleidingsinstituut voor professionals op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en duurzame gedragsverandering (coachen).

Missie:
De benVitaal Academy heeft als missie om op de meest flexibele, effectieve, leuke en betaalbare manier opleidingen, workshops en continue educatie aan te bieden op het gebied van bewegen, gezondheid en gedragsverandering.

Visie:
De benVitaal Academy heeft de overtuiging dat professionals en coaches die zichzelf blijven ontwikkelen duurzame resultaten behalen met hun klanten en het meest succesvol zijn. 

Om dit te realiseren zijn dit de uitgangspunten die gehanteerd worden:

  • De benodigde kennis van de opleiding wordt op de meest efficiënte en flexibele manier aangeboden. Hierbij maakt de benVitaal Academy gebruik van een online  leermanagementsysteem waarbij het mogelijk is om de deelnemers optimaal te kunnen begeleiden door de docent/leercoach, maar ook optimale communicatie kan plaatsvinden waarbij deze extra gestimuleerd wordt tussen de deelnemers onderling en de praktijkopleider.
  • De kennis altijd gebaseerd is op wetenschappelijk onderbouwde theorieën
  • De competenties die verworven dienen te worden altijd daadwerkelijk in de praktijk/werkveld aangeleerd worden onder begeleiding van een praktiserende, ervaren en gekwalificeerde professional (praktijkopleiders)
  • De meeste opleidingen afgesloten kunnen worden met een branche- of door de overheid erkend diploma.