Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:30 tot 11:30 uur via 043-3068067

Inloggen

Gratis opleiding Leefstijlcoach t.w.v. €1950,- + gratis Garmin sporthorloge t.w.v. €350,-

Bfit013
Beste sporter,
 
Heb je interesse om naast het sporten in onze club óók meer specifieke kennis op te doen over het menselijk lichaam, training en beweging zodat je nóg beter je doelen kunt behalen?
Of om zo gezond mogelijk te leven en mogelijk een opstap te maken naar een professionele carrière binnen de fitness- of gezondheidsbranche?
 
Dan hebben we goed nieuws!
Je hebt nú de mogelijkheid om met de STAP subsidie gratis de opleiding Leefstijlcoach te volgen zodat je nóg gerichter met je doelen bezig kunt zijn.
 
Opleiding Leefstijlcoach (twv 1.950,-)
Tijdens deze complete opleiding ontvang je alle benodigde kennis en leer je de vaardigheden die nodig zijn om mensen te kunnen coachen op leefstijl. Naast kennis worden er tijdens deze opleiding ook verschillende handvatten en tools aangereikt waarmee je mensen op een effectieve manier kan coachen naar een gezonde leefstijl.
 
Actie: Nú tijdelijk gratis de Garmin Venu2 bij de opleiding Leefstijlcoach
Heb je de opleiding Leefstijlcoach afgerond? Dan ontvang je van ons nu ook nog eens gratis een Garmin Venu2 sporthorloge t.w.v. € 350,- cadeau.
 
Naast de opleiding Leefstijlcoach bieden we nog meer opleidingen aan die je dankzij de STAP subsidie gratis kunt volgen. Wil je de meeste kans maken op deze STAP subsidie?
Kies dan hieronder je gewenste opleidingen schrijf je vóór 1 november a.s. in (houd je BSN nummer bij de hand).
 
Zodra je inschrijving definitief is en de STAP subsidie is toegekend kun je gratis deelnemen aan de opleiding. Wij zullen je dan direct hierover informeren zodat je snel kunt starten.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met academy@benvitaal.nl.

Opleidingen

Opleiding Gewichtsconsulent (BGN erkend)

Wil jij mensen professioneel coachen naar een gezond en natuurlijk gewicht? Dan is deze opleiding de juiste keuze.

  • Opleiding Gewichtsconsulent (BGN erkend) Duur : 7 maanden
  • € 1.000,00
Opleiding HRV (Hartritme Variabiliteit) Coach

In de opleiding Hartritme Variabiliteit, stress en herstel zal jij worden opgeleid tot een volwaardige stress en herstel deskundige.

  • Opleiding HRV (Hartritme Variabiliteit) Coach Duur : minimaal 3 maanden
  • € 989,00
Fitnesstrainer A opleiding

Tijdens deze opleiding ontvang je alle benodigde kennis en leer je de vaardigheden die nodig zijn om succesvol aan de slag te kunnen gaan als fitness professional.

  • Fitnesstrainer A opleiding Duur : minimaal 6 maanden
  • € 999,00
Fitnesstrainer B / Personal Trainer opleiding

Tijdens dit vervolg van de Fitnesstrainer A opleiding leer je om geperiodiseerde en persoonlijke trainingsprogramma's samen te stellen. Na het behalen van deze opleiding kun je als Personal Trainer aan de slag

  • Fitnesstrainer B / Personal Trainer opleiding Duur : minimaal 4 maanden
  • € 1.000,00