Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:30 / 11:30uur op telefoonnummer 043-3068067

Inloggen

Combineer nu je abonnement met gratis opleiding(en)

Combineer nu je abonnement met een gratis leefstijlopleiding en ontvang tot 4 maanden gratis toegang tot onze club

bodystylehealthcentrevenlo
Beste Sporter,

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van vitaliteit en/of wil je meer weten over het menselijk lichaam, training en beweging? Denk je al langer na om meer specifieke kennis op te doen om zo gezond mogelijk te leven of om mogelijke een opstap te maken naar een professionele carrière binnen de gezondheidsbranche?

 
Dan hebben we goed nieuws!
Je hebt nú de mogelijkheid om via onze samenwerking met benVitaal gratis één van onderstaande online opleidingen te volgen zodat je nóg gerichter met je doelen kunt bezig zijn. Je kunt hiervoor op 1 september a.s. de STAP subsidie aanvragen en wij helpen jou hierbij.
 
De opleidingen:
  • Basis Leefstijlcoach (twv 1.000,-)
Tijdens deze opleiding leer je de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn om op (professionele) basis mensen en jezelf te coachen op leefstijl. Deze opleiding is ook een uitstekende opstap voor de BLCN erkende post HBO opleiding leefstijlcoach.
  • Assistent Fitnesstrainer & Beweegcoach (twv 999,-)
In deze opleiding leer je de basiskennis van o.a. het menselijk lichaam, training en beweging. Je leert deze kennis ook toe te passen in de praktijk. Deze opleiding is een goede opstap naar het branchediploma Fitnesstrainer A en daarmee, zelfs naar een mogelijke carrière in de fitnessbranche.
 
Om kans te maken op de STAP subsidie en hierdoor gratis één van onze opleidingen te volgen klik dan vóór 1 september op deze LINK en schrijf je in (houd je BSN nummer bij de hand).
 
Zodra je inschrijving definitief is en de STAP subsidie is toegekend kun je gratis deelnemen aan je gewenste opleiding. Wij zullen je dan direct hierover informeren zodat je kunt starten.Bovendien ontvang je van ons ook nog eens tot 4 maanden gratis toegang tot de club (tot een max van € 200,-). Deze actie is alleen geldig als je inschrijft via onze link zoals hierboven genoemd en de opleiding Basis Leefstijlcoach of Assistent Fitnesstrainer & Beweegcoach met de STAP subsidie gaat volgen.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met benVitaal Academy academy@benvitaal.nl.

Opleidingen

Basis Leefstijlcoach Opleiding

Tijdens deze opleiding leer je de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn om op professionele basis mensen te coachen op leefstijl.

  • Basis Leefstijlcoach Opleiding Duur : 4 maanden
  • € 1.000,00
Gratis met STAP subsidie of Limburg Leert
Assistent Fitnesstrainer / Beweegcoach opleiding

Wil jij graag mensen in beweging krijgen en krijg je er energie van om mensen te begeleiden en te helpen om dit op een effectieve en veilige manier te doen. Dan is deze opleiding iets voor jou!

  • Assistent Fitnesstrainer / Beweegcoach opleiding Duur : 3 maanden
  • € 999,00
Gratis met STAP subsidie